Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه شیوع کرونا تا حدودی در جامعه مهار و کند شده است، خاطرنشان کرد که همچنان نیازمند حفظ و تقویت ایمنی جامعه در برابر کووید-۱۹ هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر سید وحید حسینی چهارشنبه چهارم خرداد و در پانصد و نهمین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹ علوم پزشکی شیراز، یکی از اولویت‌ها را حفظ و افزایش مداوم سطح ایمنی جامعه با استفاده از واکسن برشمرد و گفت: تاکنون ۹۳ و ۶۵ صدم درصد از جمعیت هدف شهرستان‌های زیرمجموعه علوم پزشکی شیراز، دُز یک واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی اضافه کرد: بالغ بر ۸۷ و ۷۱ صدم درصد از جمعیت هدف شهرستان‌های زیرمجموعه علوم پزشکی شیراز دُز دوم و ۴۹ و دو صدم درصد از جمعیت هدف در این شهرستان‌ها دُز سوم واکسن کووید۱۹ را دریافت کرده اند.رئیس علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که تزریق دُز چهارم واکسن به ۱۸۹۲ نفر جمعیت گروه هدف در شهرستان های زیر مجموعه این دانشگاه انجام شده است.حسینی در ادامه با اشاره به مدیریت موفق بیماری کووید۱۹ و انجام واکسیناسیون عمومی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم و وزارت بهداشت، ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و همدلی مردم با مجموعه سلامت در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انجام واکسیناسیون بتوانیم این بیماری را در کشور مهار کنیم.وی اظهار کرد: شناسایی روزانه بیماران جدید مبتلا به کرونا که مواردی نیز با بستری همراه است، گویای چرخش این ویروس در سطح جامعه است و این امر تداوم پایبندی به رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی تمامی افراد جامعه را ضروری می سازد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از گروه هدف دریافت مرحله جدید واکسن نیز خواست تا هرچه سریع به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و در این زمینه اقدام کنند.انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ ادویه ضد آلزایمر

به گزارش «تابناک» به نقل از اطلاعات آنلاین،، مراقبت از بدن، فعال ماندن و تغذیه خوب به اندازه حفظ سلامت مغز مهم است. همه می‌خواهند از سلامت مغز خود برخوردار باشند، اما با افزایش سن، پیر شدن مغز نیز کاملاً طبیعی است. غذا بر حافظه، شناخت، خلق و خو و تمرکز تاثیر می‌گذارد، بنابراین یکی از بهترین راه ها برای تقویت سلامت مغز، غذا است.

مت وبستر، متخصص مواد غذایی و بنیانگذار Seasoned Pioneers، چهار مورد از بهترین ادویه‌هایی را که می‌توانند سلامت مغز را تقویت کنند، فهرست کرده است.

زنجبیل

زنجبیل نه تنها به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند، بلکه یک ادویه قدرتمند در مورد سلامت مغز است. به گزارش بریستول لایو، زنجبیل حاوی صدها ماده شیمیایی گیاهی است که همگی در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند.

زنجبیل از مغز در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

زنجبیل سطح مواد شیمیایی مغز سروتونین و دوپامین را افزایش می‌دهد (سطح پایین این مواد شیمیایی با افسردگی مرتبط است).

زنجبیل ممکن است به کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کند.

زردچوبه

ترکیب اصلی آن، کورکومین، دارای خواص محافظت کننده عصبی است که به حفظ وضوح مغز کمک می‌کند. به تقویت عملکرد حافظه، کاهش مه مغزی و بهبود شناخت کمک می کند. مطالعات نشان داده اند که کورکومین باعث افزایش سطح هورمون رشد BDNF می شود که در بیماران آلزایمر کاهش می‌یابد.

دارچین

دارچین، یک ادویه کلاسیک، مملو از آنتی اکسیدان هایی است که از تجمع پروتئین در مغز مرتبط با بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند. این ادویه نه تنها یادگیری و شکل گیری خاطرات جدید را تقویت می کند، به نورون ها کمک می کند تا ارتباطات جدید ایجاد کنند، بلکه این ادویه همچنین دارای آنتی اکسیدان بالایی است که از مغز در برابر آسیب های ناشی از استرس محافظت می کند.

فلفل سیاه

فلفل سیاه، یکی از پرمصرف ترین ادویه ها در سطح جهان، برای سلامت مغز نیز فوق العاده است. ترکیب دارویی اصلی آن، پیپرین، مملو از آنتی اکسیدان است.

این آنتی اکسیدان از سلول‌های سالم مغز در برابر آسیب محافظت می‌کنند. فلفل سیاه همچنین با تحریک مسیرهای شیمیایی به مغز، عملکرد شناختی و حافظه را تقویت می کند.

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است